Montering af køkken

Erfaren køkkenmontør

Et nyt køkken kan løfte boligens udtryk til helt nye højder. Ofte er det også det rum, hvor man bruger det meste af sin vågne tid i hjemmet. Derfor er der kun fordele ved at få monteret et nyt køkken. Alt skal indrettes så det er funktionelt og samtidig fremstår nyt og pænt med rene linjer. Vores tømrer har mange års erfaring med montering af køkken og relaterede services, så du kan få det køkken du har drømt om. Vi arbejder med stor effektivitet, og prioriterer tid til alle detaljerne.

Få et smukt og funktionelt køkken

Det kan virke som et uoverskueligt projekt, at få bygget køkkenet om. Det behøver dog ikke være så besværligt. Hos L-KB ApS har vi monteret køkkener i årevis, og monterer køkkener fra alle køkkenleverandører.

Vælg os til montering af køkken

Når vi kører igen, vil du stå tilbage med et gennemarbejdet køkken, som er fuldt funktionelt og opfylder dine ønsker til udseende og finesser.

Ring blot til os på 40 60 80 53 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så er du straks i gang med dit nye køkkenprojekt. Alternativt kan du sende din forespørgsel til os på lkb@lkbaps.dk. Vi læser din henvendelse og vender tilbage til dig hurtigst muligt med konkret svar og et gratis tilbud.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vi vender altid tilbage så hurtigt vi kan.

© Copyright - L-KB ApS
Ring op