Montør af sandwichelementer til facader fra Paroc

Paroc

Paroc til erhverv

Vi ønsker at være din foretrukne montør af Paroc elementer. Vi har over 15 års erfaring med at opsætte løsninger ved brug af Paroc sandwichelementer, og formår altid at levere et resultat af høj kvalitet, som vores mange erhvervskunder er tilfredse med. Vi har deltaget i byggerier af alt fra produktionshaller til boliger, og er derfor yderst kompetente på dette område. Vores grundige, men effektive håndværk sikrer, at resultatet bliver holdbart og helt tæt, så det isolerer bedst muligt.

Hos L-KB ApS er vi eksperter i levering og montering af alle tilgængelige produkter fra Paroc. Det er derfor muligt at finde den helt rigtige løsning for jeres virksomhed, uanset hvilken type byggeprojekt I har planlagt.

Hvorfor Paroc plader?

Paroc elementer består af en kerne af stenuld med en yderside af stålplader på hver side. Paroc Sandwichelementer monteres som færdige vægge og er populære ved bygning af sportshaller, fabrikshaller, teknikhuse, lagerbygninger, hygiejneområder og boliger, da det er et økonomisk alternativ til traditionelle byggematerialer. Paroc plader indeholder isolering, i form af stenuld, og kræver ikke efterfølgende facadearbejde. De præfabrikerede sandwichelementer betyder at byggesagerne bliver hurtigt færdige, da facadebyggeriet kan foregå langt mere effektivt med løsningerne fra Paroc.

Indhent et skræddersyet tilbud

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop dit facadeprojekt. Vi yder professionel rådgivning og vejledning fra A til Z. På den måde er I garanteret et resultat, som opfylder den udarbejdede kravsspecifikation til byggeprojektet.

Ring til os nu på 40 60 80 53 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden.

Alternativt kan I sende jeres forespørgsel til os på lkb@lkbaps.dk, så vender vi straks tilbage til jer med kyndig vejledning.

Vi sætter en ære i at yde gennemført håndværk med sans for detaljerne. Tøv derfor ikke med at vælge os som jeres faste samarbejdspartner til montering af Paroc sandwichelementer.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vi vender altid tilbage så hurtigt vi kan.

© Copyright - L-KB ApS
Ring op