Udskiftning af vinduer og døre

Effektiv udskiftning af vinduer og døre

Ser dine gamle vinduer og døre trætte og slidte ud? Vi skifter dem til nye, energivenlige alternativer, så din ejendom fremstår pænere og du samtidig reducerer din varmeregning.

Hos L-KB ApS udskifter vi dine utidssvarende døre og vinduer med nye, som overholder de nyeste standarder og er energivenlige. Vi kører fra Jyllinge, og leverer og monterer dagligt vinduer og døre for både private, erhverv og boligforeninger på hele Sjælland. Vi monterer kun DVC-godkendte produkter fra førende danske producenter. Dermed får du et slutresultat af højeste kvalitet.

Vi rådgiver til energioptimering

Som erfarne fagmænd med mange år i tømrerbranchen, har vi set mange funktionelle vinduesløsninger, og ved hvor stor indflydelse gode vinduer kan have. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, når vinduer og døre skal skiftes, og du kan selvfølgelig vælge en løsning, som kan være med til at nedbringe din varmeregning, og dermed opnå et bedre indeklima i boligen.

Indhent et godt tilbud

Vinduer og døre findes i alverdens størrelser og materialer. Kontakt os endelig når du vil have udskiftet vinduer og døre. Når du vælger L-KB ApS, får du altid grundigt håndværk til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre er du velkommen til at kontakte os.
Ring til os i dag på telefon 40 60 80 53 og fortæl os om dit projekt. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på siden eller sende os en mail på lkb@lkbaps.dk, så vender vi straks tilbage til dig og besvarer din henvendelse.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vi vender altid tilbage så hurtigt vi kan.

© Copyright - L-KB ApS
Ring op